Алычева напасть
И засыпало тротуары и городы спилымы слывамы и алычею. Идэш по станыци, тяжки гилкы, усыпани слывамы звысають справа и слива, трэба нахылятысь и обходыть. На тротуари мисыво з потоптаных плодив з вынным запахом. Жовти, красни, сыни плоды усякого розмиру и формы звысають и клычуть скуштувать йих. А народ брэдэ мымо (це ж нэ пэрсики, а то б). Почитайтэ Википедию, скикы там микроэлэмэнтив и витаминив в тых слывах. Забудьтэ вже про фанты-колы-спрайты.
Нэма там ничого доброго крим консэрвантив и антыоксыдантив. Зварыть соби вэлыку каструлю узвара з фруктив, хоча б из слыв, и пыйтэ экологично чистый и корысный взвар вэсь дэнь. Трохы мэду и трав и кажного дня узвар будэ з новым ароматом, цвитом и запахом. А ще есть добрэ дэсэртнэ выно з алычи и слыв. Всэ шо вам трэба: ягоды, вода и цукор (чи сахарь). Нашо вам платыть за порошкови сурогаты з магазына, трохы тэрпиння и у вас свий крафтовый вынный погриб з запасом на празныкы. Плюс этыкэтку з своею хвамилиею и вже есть чим здывувать и порадувать гостэй.
И засыпало тротуары и городы спилымы слывамы и алычею. Идэш по станыци, тяжки гилкы, усыпани слывамы звысають справа и слива, трэба нахылятысь и обходыть. На тротуари мисыво з потоптаных плодив з вынным запахом. Жовти, красни, сыни плоды усякого розмиру и формы звысають и клычуть скуштувать йих. А народ брэдэ мымо (це ж нэ пэрсики, а то б). Почитайтэ Википедию, скикы там микроэлэмэнтив и витаминив в тых слывах. Забудьтэ вже про фанты-колы-спрайты.
Нэма там ничого доброго крим консэрвантив и антыоксыдантив. Зварыть соби вэлыку каструлю узвара з фруктив, хоча б из слыв, и пыйтэ экологично чистый и корысный взвар вэсь дэнь. Трохы мэду и трав и кажного дня узвар будэ з новым ароматом, цвитом и запахом. А ще есть добрэ дэсэртнэ выно з алычи и слыв. Всэ шо вам трэба: ягоды, вода и цукор (чи сахарь). Нашо вам платыть за порошкови сурогаты з магазына, трохы тэрпиння и у вас свий крафтовый вынный погриб з запасом на празныкы. Плюс этыкэтку з своею хвамилиею и вже есть чим здывувать и порадувать гостэй.
Комментариев нет:
Отправить комментарий